Zimní liga

13.01.2013 23:00

Náš tým po nepovedeném podzimu zvolil jako přípravu na jaro Zimní ligu, kterou hrajeme každý týden v neděli v dopoledních hodinách.Tuto soutěž náš tým hraje první rok. Náš cíl v této soutěži? Navrátit do hry radost, která se na podzim stralila jako pára nad hrncem. A o výsledky? O ty jde až na posledním místě pokud bude ze hry dobrý pocit a radost. Nutno podotknout, že tohle se nám prozatím daří a s tím spojené přišli i výsledky. Posuďte sami...

 

První zápas v této soutěži se nám vůbec nepovedl. Hra špatná nebyla, dostali jsme se i do vedení 1:0, když únik po křídle a následnou přihrávku perfektně vyhodnotil Patrik Friedl a s hranice vápna přízemní střelou nedal brankáři šanci. Bohužel tohle byl s naší strany jediný gólový úspěch. Naopak jsme čtyřikrát inkasovali! Výsledek zněl jasně a i když jsme horší určitě nebyli, ale chyb jsme udělali víc a tím pádem zákonitě prohráli. 

Adrenalin : Antabus 1:4 Friedl

 

Před druhým zápasem k nám do kabiny "naběhl vítr", vše jsme si vysvětlili a vyříkali. V dalším zápase to šlo poté poznat! Chyby v zadních řadách de fakto žádné a naopak vepředu snaha nabízet se s následným proměňováním šancí. Nutno podotknout, že soupeř nebyl s nejsilnějších, ale my zlepšeným výkonem hru ovládli poměrně přesvědčivě. Šance a popis gólů není k dispozici takže jen doplním 

Adrenalin : Oranjes Blansko 4:1 Friedl, Gaspel, Sukovatý 2

 

Další dvě kola jsme hráli dnes. tj 13.1. Cíl stejný! První výsledek může vypadat nudně, ale zápas takový nebyl. Ze hry jsme měli daleko více než soupeř. Nedokázali jsme ale proměnit ani ty nejvyloženější šance jako třeba samostatný únik Paťi, netrefený balon před prázdnou bránou Pavla a jistě by se našlo mnoho dalších. Tohle je jen tak namátkou to "nej". Škoda! V obraně jsme hráli perfektně ale nepadlo nám to tam v útoku. Ale jak řekli páni rozhodčí "pěkný zápas" 
Adrenalin:Attack 0:0

 

Druhý zápas už byl o poznání zajímavější. Stál proti nám první tým naší skupiny. Tým plný zkušených hráčů založený na kombinačním futsalu. Do utkání jsme vstoupili dobře a poctivě bránili. Stejně na naše útoky čekal soupeř. Do brejků a přečíslení nechodil ani jeden s týmů. Poté ovšem soupeř po naší chybě u lajny skóroval. My nesvěsili hlavy a pokračovali v naší hře. Povedlo se nám i vyrovnat, když jsme se usadili na útočné polovině a souhra našeho prvního útoku. Po krátké narážečce u lajny si Pepa potáhl balon přes šířku hřiště, kde mu případnou střelu byl připraven blokovat napřed jeden a poté i druhý hráč. A na druhé straně hřiště útočné poloviny než tato akce začala přišlo odvážné zakončení levou nohou. A jak se říká "odvážnému štěstí přeje". Tuto střelu brankář vyrazil do předním postaveného obránce od kterého se balon dokutálel až za brankovou čáru. Na hřiště poté šla druhá čtyřka a nevedla si o pozná hůř. Paťa se uvolnil na půlce přes svého obránce a před tím než se k němu dostal druhý vystřelil. Brankář tuto tvrdou střelu jen vyrazil k přímo dobíhajícímu Pavlovi a ten otevřel svůj střelecký účet v našem týmu. Takto poločas i skončil. 
Do druhé půlky my neměli co měnit. Vedli jsme a hráli jsme pozorně jako doposud. Soupeř měl balon více na nohou, ovšem do šancí se nedostával až na víjímky. A na to, že měl územní převahu jsme si zvykli již v prvním poločase. Před půlkou druhé půlky se ovšem soupeři přece jen povedlo vyrovnat na konečných 2:2. Opět poctivě odmakaný zápas.  
Adrenalin:Bombarďáci 2:2 Severa,Krakowczyk

S hrou v zimní lize musíme být zatím spokojeni a i s výsledky. Co se týče obrany a obdržených gólů jsme 2. tým od nás ze skupiny. Na druhou stranu jsme špatně střílenící! Máme jen 7 vstřelených branek a v tomto ohledu jako 3. od konce. Naše skupina je ovšem hodně vyrovnaná takže i přes to, že jsme nebodovali jen v prvním zápase, jsme "až" na 7 místě.

 

1. Bombarďáci   4 3 1 0 16:8 10
2. Bučovice       4 3 0 1 23:11 9
3. Antabus        4 3 0 1 12:6   9
4. R.I.P.            4 2 0 2 14:14 6
5. Nasan           4 2 0 2 12:12 6
6. Carpe Diem   4 2 0 2 10:11 6 
7. Adrenalin     4 1 2 1   7:7  5 
8. Attack           4 0 1 3  8:21 1
9. Oranjes         4 0 0 4  5:17  0