Tropicana vs Adrenalin

06.05.2013 14:45

Sestava našeho týmu:
 V brance tradičně Roman Hrdlička, do obrany nastoupil kapitán Martin Šolc, Ondra Sapoušek a Lukáš Hlavoň. V útočné fázi týmu jsme viděli kanonýrka týmu Aleše Sukovatého, Patrika Friedla, Josefa Severy  a nejzkušenějšího v týmu, Ivana Proroka. V tomto zápasu poprvé nastoupil i Jan Kohout, posila našeho týmu.

 

Náš tým, který po nevydařeném podzimu bojuje o záchranu sehrál zápas s jen o pár příček lepším týmem Tropicanou.
Od první minuty byla hra našeho týmu dosti rozháraná, zbytečně zkažené přihrávky. Proto si náš tým vyžádal poměrně brzo Time-out. Hra se na chvíli zlepšila ale poté stejně špatné obsazování hráčů, vedla k první.brance týmu Tropicana, kdy si soupeřův útočník vyměnil balón se spoluhráčem, přičemž zaspal náš kapitán, který nezachytil náběh útočníka a ten s přehledem zavěsil do branky, přičemž byl Roman bez šance.
Po inkasované brance se hra našeho týmu o něco málo zlepšila…. Alešova souhra s naším kapitánem vedla ke srovnání skóre po pěkné přízemní střele našeho kanonýra. Nutno podotknout, že střela to nepatřila k nejtvrdším, ale brankář zaváhal když stál na druhé noze a potom už se natahoval k míči marně.
Ovšem po dalších chybách a smůle se soupeř opět dostal do vedení, které už náš tým nedokázalo odvrátit. Útočník soupeře vystřelil. Míč blokoval Pepa. Míč se odrazil do výšky za něj, kde pohotově u tyčky dorážel hlavou další hráč.  Poté ještě po faulu našeho týmu těsně před naším vápnem a následné špatné domluvě našeho brankáře Romana se zdí, se z přímého kopu opět trefil soupeř a upravil tak na konečných 3:1.

Za tyto postřehy děkujeme Filipovi, který takto volil hodně jemná slova. "Kdybych to psal já, tak mě vypípajó..." :D