Red Devils vs. Adrenalin

06.05.2013 16:16

 

Po nevydařeném prvním zápase s týmem Tropicana, nás čekal poslední tým naší tabulky, Red Devils. Pro náš tým to znamenalo jediné, nutnost a povinnost splnit 3 body.
Do zápasu sme vstoupili se stejnou sestavou jako proti týmu Tropicana.
Hra našeho týmu byla o poznání lepší než v předchozím zápase, ačkoliv to i tak nebyla žádná sláva. Do vedení nás poslal Patrik Friedl po krásné akci našeho týmu. Jenže jak už u našeho týmu bývá zvykem, vedení nás nijak neuklidnilo,naopak sme se vrátili ke stereotypu špatných nahrávek a  nechali sme se od soupeřů zatlačit.Během pár minut se Red Devils podařilo otočit výsledek ve svůj prospěch, jak jinak než po chybách v naší obraně. Naštěstí náš tým zareagoval velmi rychle a byl to opět Patrik kdo vyrovnal na 2:2 pěknou střelou.
Za tohoto stavu do utkání nastoupil a to i přes zranění náš obránce Filip Šolc. Po druhém dotyku s míčem vystřelil a před brankářem hostí chytře tečoval Lukáš Hlavoň – 3:2.
O uklidňující gól pro náš tým se příkladně postaral kapitán Martin, vzal míč, vykoupal obránce nádhernou stahovačkou a poté umístil míč mezi nohy brankáře. V další části zápasu nás podržel brankář Roman, kdy vytáhl pár pěkných zákroků. Za stavu 4:2, vystihl přihrávku v rozehrávce Filip Šolc, vyměnil si míč s Martinem Šolcem a už jen čekal na zpětnou přihrávku, po které Filip skóroval do prázdné brány – 5:2. Na pět 5:3 soueři snížili po přímém kopu, kdy si míč do brány nešťastně srazila naše posila Jan Kohout. To náš tým nijak nepoložilo a po krásném průniku Aleše Sukovatého po lajně, a jeho následné přihrávce, měl Ondra Sapoušek před sebou jen golmana kterého překonal – 6:3.
Soupeři stihli už jen kosmetickou úpravu výsledku na konečných 6:4.
Náš tým tedy po neuspokojivém výsledku nakonec bral 3 body.